Wij zijn een bureau met liefde voor merken en mensen. Wij zien het zo. Merken zijn net als mensen en wij willen mooie mensen opvoeden. Dat is ons enig doel. Als liefhebbers van merken werken wij samen met mensen die zeggen een merk te zijn en niet een merk te voeren. De identiteit van het bedrijf is voor ons leidend bij het vertellen van hun verhaal en de vertaling naar een strategie.

Merken zijn net als mensen en de opvoeding begint met een eigen identiteit.

Klein maar fijn

Ons bureau klein houden is een bewuste keuze. De lijnen zijn kort en de communicatie is veel prettiger, het werkt ook veel efficiënter. Ons team bestaat uit bureaus met elk hun eigen discipline. BQ Branding bezit hierdoor de mogelijkheid om kwaliteit en capaciteit te leveren met grote waarde. Voor elk project wordt een team samengesteld met de juiste expertise.

Onze visie over merken

Waardevolle merken creëren waar hun omgeving beter van wordt. Wij zijn voortdurend op zoek naar de meerwaarde van het merk. Voor ons is het belangrijk om altijd waarde te bieden waar onze vrienden, onze klanten beter van worden. Merken dragen bij aan de kwaliteit van hun omgeving, het zijn rolmodellen voor de gebruikers en potentiële gebruikers. Dit zijn merken die gevormd zijn vanuit hun ware identiteit. Authentiek en oprecht.

Merk en identiteit

Een sterk merk begint bij een sterke identiteit. Zonder een identiteit is een merk slechts een lege huls, een mooi plaatje zonder inhoud. Belangrijk is dat het van binnen echt en puur is. Ontstaan vanuit een visie, met waarden en ambitie. De eigen identiteit is de enige onderscheidende factor die een organisatie bezit, het enige dat niet gekopieerd kan worden. Het is de basis van alles wat een organisatie doet en hoe die communiceert. Het opvoeden van een merk moet beginnen op de juiste plek: de identiteit. Het is te vergelijken met het opvoeden van een kind. Merken zijn immers net als mensen.